26 ianuarie 2022 - 13:46

Accident teribil cu un tractor și o fetiță de doi ani

O fetiță de nici doi ani se află internată în stare gravă în spital după un accident petrecut cu tractorul tatălui ei.

Copila, din satul Bogdăneşti, comuna Santa Mare, se afla pe treptele unui tractor, condus de tatăl ei. La un moment dat, micuţa s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, lovindu-se cu faţa de pământ, unde a rămas, pentru câteva momente, inconştientă, scrie Monitorul de Botoșani.

Oamenii au sunat imediat la 112, iar o ambulanţă cu asistent de la Truşeşti, dar şi una cu medic de la Botoşani, au fost trimise către locul solicitării. Între timp, părinţii au urcat cu fetița într-o maşină, plecând în întâmpinarea ambulanţei. Copila a fost preluată în stare de conştienţă, aceasta revenindu-şi pe drum, însă cu mai multe traumatisme grave.

„Pacienta, în vârstă de 1 an şi 11 luni, era policontuzionată prin cădere de pe tractor. Prezenta un traumatism cranian, facial, contuzie toraco-abdominală”, a precizat medicul Cristian Simionescu, coordonator în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Ajunsă la Secţia de Pediatrie, fetița a fost supusă mai multor examene radiologice şi imagistice, după care medicii au decis internarea ei pe secţia de reanimare a spitalului.

Micuţa a fost diagnosticată cu politraumatism cranio-abdominal, contuzie abdominală, observaţie contuzie hepatică, fractură latero-facială stângă, cu minimă deplasare, contuzie regiune oculară stângă şi hematom ochi stâng.

Sursa foto: Monitorul de Botoșani