Accident rutier GRAV. Ministrul Oros a intervenit pentru ajutor. EXCLUSIV Foto si Video

Un accident rutier grav s-a produs în județul Buzău, pe DN 2, drumul E85, în afara localității Oreavul! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale Adrian Oros, aflat în vizită de lucru în județ, a intervenit la fața locului pentru a da o mână de ajutor. Mașina accidentată nu făcea parte din delegația ministrului.

Din informațiile transmise de corespondenta Agro TV Buzău, Marilena Dinu, două mașini s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului unul dintre autoturisme s-a răsturnat în șanț. Momentul accidentului a fost surprins și de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, care se afla la Valea Râmnicului la o demonstrație de mașini agricole și la o întâlnire cu fermierii din zonă.

Imagini EXCLUSIVE de la fața locului au fost surprinse de corespondenta Agro TV.

Potrivit martorilor, ministrul Adrian Oros ar fi intervenit la accidentul produs în sprijinul șoferului care se afla în automobilul care a ajuns în șanț. Martorii alături de ministrul Agriculturii ar fi mișcat autoturismul pentru ca șoferul să iasă din mașină.

La locul accidentului au intervenit și echipajele locale de la Poliție și Ambulanță.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a fost la o demonstrație de mașini agricole la Valea Râmnicului și o la o întâlnire cu fermierii din zonă. După accidentul la care a intervenit pentru a da o mână de ajutor șoferului care a derapat, oficialul s-a îndreptat spre Consiliul Județean Buzău.

Video 1 Accident Rutier Buzau, pe DN 2, drumul E85, in afara localitatii Oreavul

Video 2 Accident – Interventie Oros

Video 3 Accident Buzau

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole