18 ianuarie 2022 - 00:28

Accident dramatic! Bărbat strivit de utilajul forestier pe care lucra

Un teribil accident de muncă a avut loc joi după-amiază, într-o pădure din Bihor, zona Borod. Un bărbat angajat al Ocolului Silvic Aleșd a fost rănit de un tractor articulat forestier (TAF). Echipajele medicale i-au acordat primul ajutor bărbatului, care a supraviețuit teribilului accident. Imaginile publicate de alesdonline.ro arată cum utilajul forestier s-a oprit într-un copac.

accident dramatic

accident dramatic

„La fața locului au fost mobilizate de urgență echipajele Stației de pompieri Aleșd, cu o autospecială de descarcerare și cu o ambulanță, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al SAJ. În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul producerii evenimentului, victima fusese extrasă de sub autovehicul de cei prezenți. Nu s-a impus intervenția echipajului de descarcerare, aceasta fiind în stare de conștiență, dar cu fracturi și diferite traumatisme”, a declarat Camelia Roșca, maior ISU Crișana.

Bărbatul, care are în jur de 50 de ani, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Oradea. Dr. Beres Zsolt a declarat pentru ebihoreanul.ro că, în urma acestui accident dramatic, bărbatul a suferit o fractură deschisă la femur, o fractură la mâna stângă şi are câteva coaste rupte.