Abator din Codlea, depozit de carne expirată. Cum a descris un martor scena

Două tone de carne în stare avansată de putrefacție au fost descoperite la Codlea, în județul Brașov.  
codlea
Carnea era atât de stricată încât inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare nu au putut stabili de la ce animale provine. “Inainte de a da piept cu cel mai oribil miros din existența noastră eram veseli. Eram… Am găsit 2 tone de carne stricată într-un abator abandonat din luna martie în Codlea. Dacă sunteți familiarizați cu mirosul de la Protan, înmulțiți duhoarea cu 10 și veți avea mirosul de la intrarea în abator. Langă sacii cu carne nu se putea stă mai mult de câteva secunde din cauza amoniacului”, a scris pe Facebook ziaristul Robert Lazăr, din Brașov.
Potrivit news.ro, carnea era atât de stricată încât devenise lichidă, fapt ce îi face pe mulți să creadă că a fost depozitată în abatorul de la Codlea de câteva luni. DSV Brașov a intervenit la abatorul aflat într-o situație juridică incertă în urmă unor sesizări ale localnicilor din oraș. Aceștia erau îngroziți de mirosul care nu le dădea pace.
„În urma unor sesizări venite din partea vecinilor care au reclamat că de la abator se simte un miros greu, am desigilat abatorul și am găsit o cantitate foarte mare de carne stricată, estimăm că ar fi aproximativ două tone. Am predat carnea către firmă Protan Codlea sub control sanitar-veterinar și urmează că pană vineri locația să fie igienizată și dezinfectată“, a declarat Dorin Enache, directorul Direcției Sanitare Veterinare Brașov.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole