A plătit 26.000 lei pe un tractor fictiv. Necazul unui fermier din Arad

Înșelăciunile cu utilaje agricole continuă. După ce săptămâna trecută vă prezentam cazul unei grupări de români care au păcălit peste 140 de fermieri străini cu anunțuri false, a veni și rândul fermierilor români să cadă în aceeași plasă. Un bărbat din comuna Mișca, județul Arad, a plătit 26.000 de lei pentru un tractor, însă utilajul agricol nu a fost livrat.

Bărbatul i-a virat banii prin bancă unui bucureștean, după ce văzuse anunțul acestuia pe o platformă online. Când a venit vremea să primească utilajul, însă, acesta nu a mai ajuns, așa că arădeanul a depus plângere la poliție. 

„Poliţiştii Secţiei 3 Rurală Chişineu-Criş au identificat un bărbat de 57 de ani, din Bucureşti, bănuit de înşelăciune. Acesta, prin intermediul unei platforme de vânzări online, ar fi oferit spre vânzare un tractor, iar după ce cumpărătorul, din Mişca, i-a virat prin bancă 26.000 de lei, bărbatul nu a mai putut fi contactat pentru livrarea bunului“, informează reprezentanţii Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole