Sfârșit tragic, la 27 de ani! A murit după ce s-a răsturnat cu tractorul!

O nouă tragedie cu tractoare: un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit, luni, după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea, în localitatea Avram Iancu, județul Bihor.

„Luni, 17 octombrie, în jurul orei 10.10, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă «Crişana» al judeţului Bihor a fost alertat să intervină pentru extragerea unei persoane prinsă sub un tractor, în localitatea Avram Iancu”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bihor.

În cel mai scurt timp, la locul accidentului au fost mobilizate un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Salonta, cu o autospecială de intervenţie cu modul de descarcerare, si un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Potrivit reprezentanților ISU Bihor, pompierii militari au acționat pentru extragerea victimei, care a fost predată ulterior echipajelor medicale. Din nefericire, tânărul în vârstă de 27 de ani prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia.

Tragedia vine la doar câteva zile după ce un bărbat de 40 de ani a murit în condiții similare, într-o pădure din zona Valea Bradului, județul Hunedoara. Acesta s-a răsturnat cu tractorul după ce a încercat să tragă din pădure un arbore pe care îl legase de utilaj cu un cablu.

Sursa foto: ISU Bihor

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole