A murit carbonizat, din cauza sobei!

Cadavrul unui bărbat a fost găsit carbonizat, joi, în interiorul unei case cuprinse de flăcări într-un sat din Munţii Apuseni, relatează AGERPRES.

„În interiorul unei locuinţe care a ars în localitatea Cib, comuna Almaşu Mare, a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba. Polițiștii au stabilit că victima incendiului era proprietarul locuinţei, în vârstă de 78 de ani, care locuia singur.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba au declarant că, la momentul ajungerii forţelor de intervenţie la locul solicitării, incendiul se manifesta cu ardere generalizată pe aproximativ 50 de metri pătraţi. Detaşamentul de pompieri Alba Iulia, în cooperare cu SVSU Almaşu Mare, a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi stingerea incendiului.

Pompierii militari au stabilit drept cauză a incendiului jarul căzut din sobă, care a aprins rapid întreaga locuință.

Sursa foto: ISU Alba

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole