16 mai 2022 - 07:29

A intrat cu mașina… în tractor

Un accident rutier a avut loc noaprea trecută în comuna Hârtiești, județul Argeș, unde, un bărbat de 35 de ani care conducea sub influența alcoolului, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un tractor.

tractor

În mașină se afla un singur bărbat, care a rămas blocat în mașină până la sosirea echipajelor de descarcerare. لعبه الكوتشينه Cel mai probabil, individul rula cu o viteză prea mare , neadaptată condițiilor de drum. العاب مواقع Autoturismul a fost făcut praf în urma coliziunii cu un tractor forestier.

”Din verficările preliminarii efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Hârtiești, care conducea un autoturism pe DN73D, în condiții de ploaie abundentă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu glisiera de pe partea dreaptă privind direcția sa de deplasare, fiind apoi proiectat într-un tractor parcat pe partea dreaptă.

Din verificări s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar autoturismul avea montate plăcuțe ale unui alt autoturism. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul respirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice și acordarea de îngrijiri medicale, fiind rănit ușor. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196, 334, 335 și 336 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. نتائج امم اوروبا 2022 ” precizează IPJ Argeș

Autor: Diana Vasilescu

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.