A „desenat” o inimă uriașă din oi, ca mesaj de bun rămas pentru o rudă decedată

Un fermier izolat de familie din cauza pandemiei, a găsit o modalitate unică de a-și lua rămas bun de la o rudă decedată: a „desenat” o inimă uriașă cu ajutorul a cîteva mii de oi.

Australianul Ben Jackson se afla la 400 km (248 mile) distanță în New South Wales când mătușa sa, Debby, a pierdut bătălia pe care o ducea de doi ani împotriva cancerului, în Queensland, relatează BBC.

Restricțiile impuse de pandemie i-au interzis fermierului să călătorească la Brisbane pentru a participa la înmormântare, așa că acesta s-a gândit la o metodă inedită de a-i transmite un ultim mesaj de dragoste mătușii sale. Jackson aşezat mâncarea pe păşune în forma unei inimi şi apoi a eliberat oile, acestea ducându-se spre hrană şi aşezându-se pe conturul uriaş al „desenului”.

După câteva încercări nereușite, fermierul a reușit să filemeze scena cu ajutorul unei drone și să posteze videoclipul pe rețelele sociale.

„Nu am putut să ajung la înmormântare, m-am simțit fără speranță, neajutorat – nu știam cu adevărat ce să fac”, spune fermierul, povestind jurnaliștilor de la BBC cum i-a venit ideea.

Jackson a trimis videoclipul rudelor înainte de înmormântarea mătușii sale. La slujbă, videoclipul a rulat însoțit de o piesă muzicală clasică, Bridge Over Troubled Water, aparținând celebrilor Simon și Garfunkel. „A fost una dintre piesele ei preferate din toate timpurile”, spune fermierul.

Ben Jackson nu este la prima sa ispravă de acest fel. În ultimii ani el a creat alte câteva „opere de artă cu oi” sub formă de simboluri și sigle, iar mătușa lui fusese întotdeauna un fan al creațiilor sale.

Ultimul omagiu pe care fermierul și oile sale l-au adus femeii a fost redat la posturile de televiziune australiene și a fost distribuit pe scară largă pe social media. „Mătușa s-ar fi bucurat de asta”, a mai spus Jackson.

 

Sursa foto/video: BBC

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole