A ascuns în grădină un pistol și o grenadă cu care a fost amenințat șeful IPJ

Poliţiştii dâmboviţeni au reținut un bărbat care a ascuns în grădina mamei sale un pistol şi o grenadă, relatează AGERPRES.

Conform comunicatului transmis joi seara de IPJ Dâmboviţa, armele fuseseră folosite de o altă persoană în timp ce făcea ameninţări pe o reţea de socializare la adresa şefului Poliţiei din judeţ.

Bărbatul reţinut, în vârstă de 30 de ani, este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de favorizarea făptuitorului şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz, au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă un bărbat de 30 de ani, din localitatea Vlădeni, judeţul Dâmboviţa (…). Cel în cauză este bănuit că ar fi transportat şi îngropat un pistol şi o grenadă în grădina locuinţei mamei acestuia în vederea împiedicării sau îngreunării cercetărilor efectuate şi a tragerii la răspundere a unui alt bărbat de 40 de ani”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Polițiștii precizează că, la data de 31 iulie a.c., pistolul şi grenada ar fi fost prezentate de bărbatul de 40 de ani într-o postare pe o reţea de socializare, unde ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă.

Cei doi barbați vor fi prezentaţi, pe parcursul zilei de vineri, Judecătoriei Târgovişte, cu propunerea de arestare preventivă.

„Facem precizarea că faţă de bărbatul de 40 de ani, anterior, a fost dispusă măsura arestării preventive, cel în cauză aflându-se în Penitenciarul Mărgineni. De asemenea, acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de instigare la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, au menționat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

La sfârşitul lunii iulie, bărbatul de 40 de ani, din Târgovişte, a postat pe facebook ameninţări la adresa şefului IPJ Dâmboviţa, s-a filmat consumând droguri şi ţinând arme în mână. Acesta a fost prins în scurt timp de poliţişti şi a fost cercetat pentru ultraj, deţinere de droguri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole