A 3-a zi!Costel Caras, protestatar. Aşteptăm din moment în moment un anunţ clar. Află la ce se aşteaptă greviştii de la MADR!

caras_grevaNumărul fermierilor care protestează în faţa Ministerului Agriculturii a ajuns la 15-20 miercuri. Alături de Costel Caras, Dumitru Grigorean şi Vlad Adrian, care au intrat din 1 august, în greva foamei au venit în ultimele 48 de ore şi alţi fermieri nemulţumiţi de faptul că nu au primit subvenţiile.
Ieri seara, după întâlnirea avută de grevişti cu Achim Irimescu, în care li s-a promis acestora că vor primi azi, aceştia aşteaptă informaţii clare:
„Am făcut o înţelegere cu ministrul Agriculturii ca azi să ne dea o dată limită de plată. Văd că cei din minister nu reuşesc să iasă să ne spună că ne vor plăti. Suntem 15-20 de oameni care protestăm, din Tulcea, Botoşani, Suceava. Aşteptăm să se vină de la şedinţa de Guvern  şi să ne spună când ne vom vedea banii, altfel continuăm protestele”, a declarat Caras, pentru agro-tv.ro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole