Erbicidul Saracen Delta de la Nufarm la preț promoțional

Compania Nufarm vine în întâmpinarea fermierilor cu soluții eficiente și cu o campanie dedicată erbicidului Saracen Delta, produsul perfect pentru gestionarea buruienilor.

Campania promoțională oferă un avantaj special pentru fermieri, 2 litri de erbicid oferiți gratuit de către Nufarm la fiecare 10 litri achiziționați, acoperind o suprafață de 26 ha, campanie ce este valabilă până la 31 decembrie 2023.

Această ofertă se axează pe erbicidul Saracen Delta, care conține două substanțe active, florasulam și diflufenican. Acest erbicid poate fi aplicat în toamnă și primăvară, având o doză de 0.075 l/ha în toamnă și 0.1 l/ha în primăvară.

Saracen Delta se remarcă prin eficiența sa în combaterea buruienilor precum turița și veronica și poate fi aplicat în condiții variabile de temperatură, inclusiv în condiții reci, fără a-și pierde eficacitatea.

De asemenea, acest erbicid poate fi combinat cu alte erbicide pentru a controla buruienile monocotile și poate fi aplicat în perioade cu temperaturi aproape de zero, chiar și sub zero grade Celsius. Un alt beneficiu constă în reducerea competiției buruienilor pentru îngrășăminte în lanul de grâu, contribuind astfel la creșterea eficienței producției agricole.

Mai multe detalii despre erbicidul Saracen Delta veți găsi pe https://nufarm.com/ro/erbicid-saracen-delta/.

- Publicitate -

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole