3 decembrie 2021 - 15:59

Vinurile si preparatele de exceptie vor incanta sute de oameni in acest weekend la Snagov

Weekend-ul acesta, pe 14 și 15 septembrie, va avea loc la Lagoo-Snagov, a doua editie a Festivalului Vinului Moldovei. Porțile festivalului se vor deschide începând cu ora 12:00 în fiecare dintre cele două zile, iar toți cei prezenți vor putea să participe la o mulțime de activități dedicate întregii familii.  
 
Vor fi prezente peste 200 de vinuri diferite de la peste 32 de crame, vizitatorii se vor putea delecta cu preparate tradiționale din Republica Moldova, dar și cu mâncăruri din bucătăria internațională și vor putea participa la Live Cooking cu preparate moldovenești reinterpretate, susținut de Chef Constantin Turculeț. De asemenea, în incinta festivalului se vor regăsi spații de relaxare special create în apropierea pădurii, pe malul lacului Snagov, iar pentru cei mici vor fi pregătite zone speciale de joacă și animatori specializați. 
 
Anul acesta noutatea constă în prezentarea pentru prima dată în România a unui covor realizat cu aceleași elemente de inspirație tradițională care au inspirat și identitatea grafică a evenimentului, o creație de dimensiuni grandioase, peste 100 de metri de țesătură manuală.  
 
Pe scena de la Lagoo vor urca, în fiecare seară, artiști de renume din cele două țări : Irina Rimes, The Motans, Robin and the Backstabbers, Alex Calancea & Lupii, Timpuri Noi, Mihail, FiRMA și Dara, iar gazda evenimentului va fi Cosmin Tudoran.