50 de milioane de euro pentru legumicultori

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale le reamintește legumicultorilor că zilele acestea au la dispoziție 50 de milioane de euro pentru condiționare, procesare și marketing – legume, cartofi – modernizare exploataţie, prin subMăsura 4.1 „Investiții în exploatații agricole”.

Legumicultorii interesați să acceseze fonduri europene prin subMăsura menționată pot consulta paginile de internet ale Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și ale Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, respectiv www.madr.ro și www.afir.info.ro, unde sunt postate ​detalii cu privire la depunerea proiectelor, a condițiilor de participare generală, precum și pragurile de calitate lunare.

SubMăsura 4.1.8 „Condiționare, procesare și marketing – legume, cartofi – modernizare exploataţie” a fost lansată în data de 25 octombrie.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole