3 ZILE PÂNĂ LA AGRIPLANTA. ÎNREGISTRAȚI-VĂ ONLINE PENTRU A EVITA COZILE DE LA INTRAREA LA CEA MAI MARE EXPOZIȚIE ÎN CÂMP DIN ROMÂNIA

In perioada 18-21 mai, la Fundulea, in judetul Calarasi, se va desfasura Agriplanta, expozitie la care sunt asteptati anul acesta zeci de mii de fermieri. 

Furnizori de mașini și utilaje agricole, de sisteme de irigații, de sere, de silozuri, de echipamente pentru cultivarea legumelor și fructelor, institute de cercetare, asociații și universități de profil, bănci, firme de consultanță și de asigurări, firme producatoare si distribuitori de seminte si de produse pentru cultivarea si productia plantelor, toti se vor afla incepand de joi, 18 mai, la Fundulea, in judetul Calarasi.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Agriplanta este cea mai mare expozitie in camp din Romania si reprezinta cel mai important eveniment agricol al lunii mai. Organizatorii ii sfatuiesc pe toti cei care vor sa fie prezenti la Fundulea sa se intregistreze online pe site-ul www.agriplanta.ro.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Cei care vor face acest lucra nu vor mai fi nevoiti sa astepte la cozile ce se vor forma la intrarea in parcul de expozitie. Identificarea se va face fie cu ajutorul numarului de telefon mobil, fie cu adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat pe site-ul Agriplanta.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Agro TV va fi prezenta la cea mai mare expozitie in camp din Romania cu un stand propriu. Vom aduce in casele telespectatorilor noastre cele mai importante evenimente de la Agriplanta. Imaginile vor fi transmise live la postul nostru de televiziune, pe Facebook si pe YouTube.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole