28 FEBRUARIE 2017, Conferinta cu tema AGRICULTURA DE PRECIZIE – TEHNOLOGII SI INOVATII

TMT PR organizeaza, in parteneriat cu USAMV BUCURESTI si USAMV CLUJ, in data de 28 FEBRUARIE 2017, la Hotel PULLMAN din Bucuresti, conferinta cu tema “AGRICULTURA DE PRECIZIE: TEHNOLOGII SI INOVATII”.

Evenimentul, care se desfasoara cu sprijinul media al Agro TV, Revista Ferma, Agroinfo.ro si Revista Fermierului, isi propune sa devina cea mai importanta platforma de lucru pentru principalii actori implicati in realizarea si implementarea Agriculturii de Precizie in Romania.

„In cadrul evenimentului vom cauta sa raspundem la intrebarea UNDE SE INCADREAZA INVESTITIA IN AGRICULTURA DE PRECIZIE IN CONTEXTUL AGRICULTURII MODERNE? dar si sa oferim CONSULTANTA GRATUITA in accesarea fondurilor disponibile pentru achizitia echipamentului de precizie in cadrul programului de finantare PNDR 2014-2020 oferita de partenerii Vapro si Terra Nostra Consulting”, anunta organizatorii.

Reprezentanti ai Institutiilor de Cercetare si de Invatamant vor defini termeni si vor indica directia Romaniei in privinta Agriculturii de Precizie, iar reprezentanti ai Guvernului (TBD) si Agentiilor de Finantare vor identifica masurile si strategia nationala pentru dezvoltarea Agriculturii de Precizie in fermele din tara noastra.

SPEAKERI CONFIRMATI:
Laurentiu REBEGA, Europarlamentar, PARLAMENTUL EUROPEAN
​Laurentiu BACIU, Presedinte LAPAR
Emil DUMITRU​, Presedinte Federatia Nationala PRO AGRO
Marius Ciprian TOTH, Director General Adjunct al Centrului Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale CRFIR Bucuresti – Ilfov
​Elena MATEESCU​, Director General, Administratia Nationala de METEOROLOGIE
Gabriel VLADUT​¸Director INSTITUT DE PROIECTARE PENTRU AUTOMATIZARI
Adrian OROS​¸Prorector conf. dr. USAMV Cluj
Livia VIDU​, Prof. Dr. USAMV Bucuresti
​Rica STOIAN, Fermier, AGROSERV BORCEA
Florin NEACSU, Deputy Managing Director, NHR AGROPARTNERS SRL

STRUCTURA EVENIMENTULUI:
PANELURI DE DEZBATERI SI PREZENTARI „AGRICULTURA DE PRECIZIE: TEHNOLOGII & INOVATII” – ce va avea loc in intervalul orar 9.00 – 15.00;
WORKSHOP – discutii 1 la 1 intre fermieri si partenerii din zona de consultanta fonduri europene ai evenimentului: VAPRO si TERRANOSTRACONSULTING;
EXPOSHOW – dedicat prezentarii de produse si solutii oferite de partenerii evenimentului.

PROGRAM
08.30 – 09.00 Inregistrarea participantilor
09.00 – 11.00 Panel I: Cui se adreseaza agricultura de pecizie: fermierilor mici / fermierilor mari? Unde se aplica cel mai bine tehnologia de precizie in sectorul vegetal, horticol sau zootehnic?
11.00 – 11.30 Pauza de cafea
11.30 – 13.30 Panel II: Standarde in agricultura nationala de precizie. Care este nivelul investitiilor pentru a obtine precizia? Studii de caz
13.30 – 14.30 Pranz
14.30 – 15.30 Workshop dedicat intalnirii directe intre fermieri cu consultantii companiilor VAPRO si TERRANOSTRACONSULTING.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole