Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Practici comerciale incorecte în România

O nouă ediție Agricultura la Raport, cel mai urmărit talk-show agricol din România, vă aduce astăzi în atenție subiecte de actualitate, ca de fiecare dată. Imediat după știrile Agro TV, Ovidiu Ghinea și invitații săi vor discuta despre practicile comerciale incorecte din România.

Primul invitat al serii este președintele Comisiei de Agricultură din Senat, George Scarlat. În a doua parte a emisiunii, se va alătura dezbaterilor consultantul agricol și fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu.

Ce se întâmplă în sectorul zootehnic, cum sunt sprijinite asociațiile, ce trebuie făcut pentru a avea șanse egale cu cei din afara țării, aflați în această seară, la Agro TV.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole