27 octombrie 2021 - 14:05

ORA 20.00 – Agricultura la Raport. România are nevoie de un Plan Național al Cartofului

O nouă ediție Agricultura la Raport, cel mai urmărit talk-show agricol din România, vă aduce astăzi în atenție subiecte de actualitate, ca de fiecare dată.

Una dintre temele propuse pentru această seară este Planul Național al Cartofului. Clubul Fermierilor Români şi Federaţia Naţională „Cartoful” din România propun autorităţilor implementarea unui Plan Naţional Strategic al Cartofului, pentru salvarea unui sector economic aflat în mare dificultate şi echilibrarea balanţei comerciale.

De asemenea, în a doua parte a emisiunii, Ovidiu Ghinea va discuta cu reprezentanți ai Asociației Producătorilor de Porumb din România despre impactul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

  1. Domnule Ovidiu Ghinea cum este posibil ca unu care o cumpărat 5 6 vaci în 2013 leo băgat la apia pentru subvenții după care leo vândut pe toate si ia 10 ani subventie nefăcând nimic și unu care are 5 10 vaci prin munca lui așteaptă subvenția până în 2023 cheltuind bani pe cereale și nutreț din buzunarul meu necastigsnd nimic nici amărâta aia de subventie sant nevoit sa lichidez ferma firma tot ce am și să plec în străinătate deoarece mai mulți bnani câștig la străini decât aici pentru că Smecheri fac jocul cu doctori veterinar și apia și își baga bani în buzunar și fraieri țin vaci și nu câștiga nimic astai România

Comments are closed.