17 octombrie 2021 - 00:38

ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Oportunități pentru a obține fonduri europene.

O nouă seară de marți înseamnă o nouă ediție Agricultura la Raport dedicată accesării de fonduri europene. Perioada de tranziție 2021-2022 vine cu oportunități importante pentru fermierii români în privința accesării fondurilor europene.

Deși este vorba despre ”bani noi și măsuri vechi”, ghidurile pentru unele măsuri vor suferi câteva modificări. În acest moment, Ministerul Agriculturii se află în discuții avansate cu reprezentanții Comisiei Europene, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de ghiduri, însă până când acestea vor fi lansate, fermierii trebuie să își pregătească terenul din timp.

Așadar vă invităm să ne fiți alături și astăzi pentru că realizatorul Ovidiu Ghinea aduce în platou specialiști în domeniu și timp de două ore vor discuta în direct cu telespectatorii și vor încerca să găsească răspunsuri la toate nelămuririle pe care le aveți.

Reamintim că pentru a lua legătura cu noi, puteți folosi pagina oficială a emisiunii Agro TV – Agricultura la Raport, sau ne puteți contacta la numărul de telefon 031.405.28.00.

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.