ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Oportunități pentru a obține fonduri europene.

O nouă seară de marți înseamnă o nouă ediție Agricultura la Raport dedicată accesării fondurilor europene. Perioada de tranziție 2021-2022 vine cu oportunități importante pentru fermierii români în privința banilor europeni.

Fermierii români au nevoie de sprijin pentru a-și dezvolta afacerile, pentru a reuși să aducă producția internă la nivelul așteptat și, mai mult, să își exporte surplusul de marfă.

Așadar, vă invităm să ne fiți alături și astăzi pentru că realizatorul Ovidiu Ghinea va avea alături oameni cu experiență în agricultura românească și timp de două ore vor discuta în direct cu telespectatorii și vor încerca să găsească răspunsuri la toate nelămuririle pe care le aveți.

Reamintim că pentru a lua legătura cu noi, puteți folosi pagina oficială a emisiunii Agro TV – Agricultura la Raport, sau ne puteți contacta la numărul de telefon 031.405.28.00.

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole