20 august 2022 - 03:23

ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Ediție specială, cu ocazia Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk

Ovidiu Ghinea vă pregătește ediții speciale ale emisiunii Agricultura la Raport, în contextul desfășurării, la Poiana Brașov, a Expo-Conferinței Internationale Meat.Milk, ajunsă la ediția cu numărul zece.

Evenimentul are loc în zilele de 24 și 25 mai 2021, la Hotel Alpin din Poiana Brasov. Sectoarele de carne și lapte ale României sunt la startul unei noi istorii. Agenția infoGROUP invită fermierii, procesatorii și specialiștii din Industriile de Carne și Lapte ale României, reprezentanții asociațiilor profesionale, furnizorii de tehnologii, reprezentanți ai retail-ului, precum și pe cei din domeniile adiacente, să participe la cea de-a X-a ediție a Expo-Conferintei Internationale Meat.Milk.

Organizatorii sunt convinși că manifestarea din acest an va fi un moment de sinteză a evoluției sectoarelor de carne si lapte din Romania, dar și începutul unei noi istorii. în care viitorul este determinat de schimbările profunde din piață, cauzate de pandemia Covid-19.

Agro TV este partener media al evenimentului.

Așteptăm mesajele dumneavoastră, întrebările, curiozitățile și nelămuririle pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo ținem legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole