TYTANIT ARMA SECRETA A FERMIERILOR PENTRU PRODUCTII MAI MARI

Anii speciali în agricultură cer măsuri speciale, adică produse care să ajute culturile să ducă la bun sfârșit perioada de vegetație. Stimulatorii de creștere sunt tot mai utilizați în România, și asta pentru un motiv bine definit: readuc culturile la viață si ajută plantele să treacă cu bine peste factori de stres termic si secetă. Pe piața de input-uri din țara noastră este și un produs cu o compoziție semnificativă de… titan.

Nu este nicio greșeală. Tytanit, de la Agricover, este un îngrășământ foliar cu rol de biostimulator, cu 8.5 g / l de titan. Acest element este folosit de plante pentru a stimula fotosinteza, dezvoltă și regenerează sistemul radicular al plantelor şi stimulează acumularea carbohidraților.

Ce efecte are aplicarea Tytanit?

Acest produs mărește ritmul de absorbție a nutrienților, intensifică fotosinteza, asigură o dezvoltare puternică a sistemului radicular și influențează pozitiv regenerarea plantelor după perioade de stres, cum ar fi stresul hidric sau diverse boli.

Fermierul Marius Uțan a folosit Tytanit de la Agricover. Are 14 ani de agricultură și urmărește tot ce este nou în piață iar anul acesta a testat produsul Tytanit atât la culturile de primăvară cat și la cele de toamnă. Ce influență a avut produsul asupra culturilor din fermă?

- Publicitate -

“Tytanit a ținut planta mai mult timp verde,culturile au trecut cu brio peste toate momentele de stress termic și pedologic care au fost anul acesta. La floarea-soarelui sper la 2800-3000 kg pe hectar. La orz am făcut în jur de 8000 kg / ha, la grâu m-am închis cu o producție medie de peste 8000 kg / ha, la grâul Avenue. La rapiță, am avut o producție de peste 4 tone / ha”, a mărturisit Marius Uțan la mijlocul lunii August.

Doza recomandată de specialiștii Agricover este de 0.2-0.4 litri pe hectar, într-o soluție de lucru de 200-300 litri / ha. Pentru mai multe detalii despre Tytanit intrați pe site-ul https://intermag.eu/tytanit-ro/. Acolo se găsesc și datele de contact ale reprezentanților zonali  ai Agricover, care au răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră despre produsul Tytanit cat si despre portofoliul de produse Agricover.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole