PLONVIT Active. Solutia de combatere a efectelor lipsei de apa

Factorii climatici sunt importanți intotdeauna pentru rezultate bune în agricultura, însa este esențiala și aplicarea unei tehnologii corespunzătoare, specifice fiecarui an. 

Fertilizarea foliară cu micro și macro elemente reprezintă un pas decisiv în asigurarea hrănirii optime a culturilor, fundamentând dezvoltarea și profitabilitatea viitoarelor culturi.

Agricover a dezvoltat PLONVIT Active, o gamă completă de îngrășăminte lichide specializate, pentru principalele culturi agricole din România. Fermierii care au mai multe tipuri de culturi au la dispoziție acum o gamă complexă  de fertilizanți foliari.

Valentin Țuțuianu, din Călărași, are o fermă de peste 4000 de hectare și a folosit fertilizanții din gama PLONVIT Active de la Agricover pentru culturile de porumb, cereale, floarea-soarelui, grâu și soia.

“După aplicare se observă destul de repede o înverzire a plantelor și o dezvoltare mult mai rapidă. Am înregistrat un plus atât în producție, cât și în calitatea culturilor. Recomand tuturor fermierilor să încerce aceste produse”, a declarat fermierul călărășean.

Gama PLONVIT Active oferă îngrășăminte lichide specializate pentru culturile de cereale, oleaginoase, porumb, cartof, sfeclă și soia,

Îngrășămintele PLONVIT Active conțin tehnologia INT, care presupune o asamblare moleculară specifică fiecărui nutrient. Mai precis, plantele recunosc micro și macroelementele ca fiind produse ale propriului metabolism, transportându-le mai repede atât prin vasele lemnoase, cât și prin vasele liberiene.

Astfel, fermierii pot vedea cum plantele se hrănesc mult mai ușor, iar parametrii calitativi și cantitativi ai recoltei sunt îmbunătățiți.

Mai multe detalii despre gama PLONVIT  Active găsiți pe site-ul https://agricover.ro/gama-plonvit-active/ Tot acolo descoperiți datele de contact ale tuturor reprezentanților de vânzări Agricover, care așteaptă întrebările dumneavoastră despre portofoliul de produse.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole