105 milioane de euro, în așteptarea proiectelor potrivite

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că fonduri europene de aproape 105 milioane de euro sunt disponibile prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014- 2020, viitorii beneficiari fiind așteptați să depună proiecte în perioada 28 octombrie 2021 – 27 ianuarie 2022.

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni de MADR, sesiunea vizează sub-măsura 4.3 – Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice – componenta infrastructură de acces agricolă, din cadrul Măsurii 4 – Investiții în active fizice, după cum AGRO TV a mai scris aici.

Alocarea financiară pentru sesiunea continuă anuală de depunere proiecte este de aproape 105 milioane de euro.

Toți cei interesați să acceseze fonduri europene prin submăsura menționată pot consulta paginile de internet ale Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și ale Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), respectiv www.madr.ro  și www.afir.info.ro, unde sunt postate detalii cu privire la depunerea proiectelor, a condițiilor de participare generală, precum și pragurile de calitate lunare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole