Vot DECISIV în Parlament: 10 ani, perioada MINIMĂ pentru contractul de arendă

În cadrul ședinței Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților care a avut loc astăzi, parlamentarii au decis să adopte amendamentul pentru ridicarea duratei minime pentru contractul de arendă la 10 ani.

Așa cum AGRO TV a informat în prealabil, legea arendei fusese votată în Comisia de Agricultură de la Senat cu o perioadă minimă de arendă de 7 ani, însă au existat voci din rândul deputaților care au considerat că această perioadă ar fi fost prea scurtă. Astfel, pragul pentru contractul de arendă a fost ridicat la 10 ani.

”Așa cum am menționat și aseară la Agro TV, împreună cu colegii din Comisia pentru agricultură, industrie alimentară și silvicultură din Camera Deputaților, am adoptat amendamentul cu durata minimă a contractului de arendă de minim 10 ani”, a precizat Raluca Dumitrescu, deputat PSD.

După încheierea dezbaterilor și convenirea asupra unei forme definitive a legii, aceasta urmează să intre la vor în plenul Camerei Deputaților, for decizional.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole