„O poveste pentru fiecare”. Atelier de storytelling la Muzeul Satului

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează împreună cu asociația De Basm. Asociaţia Scriitorilor pentru Copii şi Adolescenţi din România, în data de 8 aprilie 2023, începând cu ora 10:00, atelierul de storytelling O poveste pentru fiecare. Atelierul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani, numărul maxim de locuri fiind limitat la 20 de persoane.

Există o poveste a fiecăruia și pentru fiecare. Trebuie numai să ne oprim și să ascultăm: pe noi, pe cei din jur, natura. Tuturor ne plac poveștile. De ce să nu începem să le așternem pe hârtie? De Basm. Asociaţia Scriitorilor pentru Copii şi Adolescenţi din România ne vine în ajutor cu idei și scriitori pentru copii și adolescenți, oameni cu experiență, cu recunoaștere și foarte mulți cititori de toate vârstele.

Vă invităm în povestea noastră pentru a o putea scrie împreună și pe a voastră!

Atelierul se va desfășura în curtea gospodăriei Jurilovca. Înscrierile se fac prin completarea formularului de la adresa https://forms.gle/u5McK1dYSv3Bzf3u7.

Costul atelierului este de 50 de lei/persoană.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole