VIDEO Dr. Ing. Horia Ghibu – Tratamentele care trebuie făcute ACUM la pomii fructiferi

Deși ne aflăm în mijlocul iernii calendaristice, temperaturile ridicate de afară le permit dăunătorilor să trăiască în continuare și să provoace pagube în culturi. De aceea, dacă nu ați apucat să faceți tratamentele necesare la pomii fructiferi, puteți să le faceți zilele acestea. În emisiunea ”Ce vor plantele”, ing. Cristina Ghibu și dr. ing. Horia Ghibu ne spun care sunt tratamentele care trebuie făcute acum la pomii fructiferi.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

  1. Bună seara! Am o livadă mixtă, câțiva arbuști de coacăz, aronia, cătină si un rând de viță de vie.Acum trei săptămâni am stropit cu sulfat de cupru. În perioada aceasta cu ce aș putea stropii ținând cont că a plouat câteva zile la rând și anul trecut neam luptat cu gândacul păros în livadă și tuta absoluta în solar. Uleiul vegetal l-aș putea folosii înainte de înflorire și cu ce? Doamne ajută de un an cu mai puțini dăunători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole