VIDEO Dr. Ing. Horia Ghibu – Tratament pentru pomii fructiferi la apariția frunzelor

Pomii fructiferi, în funcție de specie, se confruntă cu o multitudine de boli care pot afecta producția în măsură mai mică sau mai mare, iar primăvara este sezonul preferat al agenților patogeni care produc aceste infecții. Tocmai din acest motiv, trebuie să fim pregătiți în orice moment să aplică tratamentele corespunzătoare, pentru a proteja pomii cât mai bine și împotriva unei game cât mai largi de boli și dăunători. În emisiunea ”Ce vor plantele”, Dr. ing. Horia Ghibu ne prezintă un tratament pentru pomii fructiferi la apariția frunzelor. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Am nevoie de un sfat. Am in ghiveci un smochin pe care as vrea sa il plantez in gradina.Locuiesc in zona Brasovului si stiu ca acesta are nevoie de protectie pe timpul iernii. As vrea sa il plantez intr-un loc insorit si protejat de vant dar in acea zona am si un nuc batran.Umbra nucului nu ajunge in locul respectiv.Este nucul toxic asa cum se spune?Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole