Pensiunea unei moldovence unde preparatele servite sunt delicioase ca la „Chefi la Cutite”

simona drilea

Bucătăria moldovenească este rezultatul concentrarii în timp, a gusturilor, ideilor și obiceiurilor gastronomice specifice populației din zona. Mancarurile sunt diverse dar nu foarte complicate si au multe influente de la popoarele cu care românii moldoveni au intrat în contact de-a lungul istoriei. Bucătăria moldovenească cupriunde atât bucate de zi cu zi cât și preparate specifice de sărbătoare. Si acum, daca tot v-am facut pofta, sa intram in bucataria unei moldovence ale carei talente culinare au fost apreciate atat la concursuri televizate cat si de oaspetii care au intrat in pensiunea pe care o detine.

YouTube player
Picture of Florentin Iuga
Florentin Iuga

 NOTĂ  Imaginile folosite au caracter ilustrativ. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 ATENȚIE!   Orice comentariu trebuie aprobat de un moderator, de aceea pot apărea întârzieri în publicarea lor. Ne rezervăm dreptul de a respinge sau a șterge parțial acele comentarii care nu respectă o conduită civilizată sau sunt contrare normelor legale de comunicare în spațiul public.

Cele mai citite în ultimele zile

PUBLICITATE

Banner KWS

© AGRO TV 2025 | Toate drepturile rezervate | Este interzisă reproducerea integrală sau parțială, ori distribuirea conținutului, fără menționarea sursei.