Pășești cu încredere de peste 27 de ani – Descoperă oferta de pavaje WISE!

Amenajarea curții nu a fost nicicând mai facilă! Noi, cei de la WISE, știm cât de imporant este confortul, iar o curte amenajată nu doar arată bine, dar și conferă  o stare generală de bucurie și relaxare!

Consultanții în vânzări WISE sunt aici să îți ofere cele mai bune sfaturi în materie de amenajare! Vrem să fim siguri că înțelegem ce își doresc clienții noștri și să le putem oferi servicii integrate de calitate. Suntem alături de tine pe întregul proces de consultanță, proiectare, achiziție, transport și montaj. Experiența în domeniul materialelor de construcții de peste 27 de ani este atuul principal pe care mizăm, dar și calitatea și rezistența în timp a produselor sunt pilonii pe care brandul WISE s-a dezvoltat și a crescut constant.

Cum alegi pavajul care ți se potrivește – Idei practice

Te-ai gândit că pavajul este elementul pe care îl vezi cel mai des atunci când stai în curte? Alte elemente decorative pot fi schimbate  cu ușurință de-a lungul timpului pentru a obține noi stiluri, dar pavajul rămâne o perioadă lungă de timp. Acesta este încă un atuu pentru a înțelege importanța alegerii produsului.  Pavajul utilizat trebuie să fie în armonie cu stilul arhitectural sau cu stilul personal, pentru ca tu să fii 100% mulțumit, iar spațiul amenajat să te reprezinte.

Am pregatit pentru tine o selecție a principalilor factori de care să ții cont atunci când alegi un pavaj:

  1. Traficul din spațiul amenajat: cine sau ce va călca pe pavaj și frecvența. Dacă autorismul este parcat pe pavaj, atunci discutăm despre un model pretabil spațiilor cu trafic intens.
  2. Bugetul trebuie stabilit înainte a lua legatura cu un reprezentant, pentru o organizare cât mai eficientă.
  3. Design-ul locației – stilul arhitectural al spațiului care urmează să îl amenajezi este foarte important, iar pavajul trebuie să fie în armonie cu acesta. La WISE ai de unde să alegi dintr-o gamă variantă de pavaje premium și standard.
  4. Calitatea pavajului – la WISE găsești produse certificate calitativ, iar pentru un plus de siguranță oferim 5 ani garanție. Alte caracteristici importante care trebuie avute în vedere sunt: rezistență sporită la îngheț-dezgheț, rezistență la uzură, dar și montajul de calitate este foarte important pentru o durată cât mai mare de viață a pavajului.

Despre WISE

WISE

Compania WISE a fost fondată în anul 1994 la Râmnicu Vâlcea. Povestea noastră a început cu producția de prefabricate de beton în anul 1998, inițial cu țigle de beton și peste doi ani cu pavaje.

Cu istoric demonstrat și proiecte relevante în domeniul amenajărilor exterioare, producem o categorie diversificată de produse precum: pavaje, borduri, jardiniere și alte prefabricate.

Oferim servicii integrate și complete, astfel am investit constant în instruirea echipei de montaj, care poate gestiona procesul de amenajare al oricărui spațiu. Printre serviciile pe care le putem oferi sunt: decopertare, amenajare suprafaţă, transport, furnizare de materiale din producţia proprie.

Explorăm în fiecare zi noi oportunități de perfecționare a echipei WISE și a produselor noastre. Îmbinăm designul și tehnologia pentru a crea decoruri exterioare armonioase, funcționale și primitoare în același timp.

Cei peste 27 de ani de experiență nu ar fi fost posibili fără o echipă bine sudată și fără pasiunea care stă în spatele fiecărui proiect, indiferent de mărimea acestuia.

Garanția calității

Ca o garanție suplimentară a calității produselor WISE, deținem următoarele certificări internaționale: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

WISE

Servicii integrate

Suntem la dispoziția clienților prin intermediul distribuitorilor noștri din țară, al agenților de vânzări și al website-ului www.wise.ro.

 Oferim asistență completă și servicii integrate pentru alegerea pavajului potrivit pentru amenajarea curții sau aleilor. Personalul nostru vă poate oferi ajutor în calculul comenzii, întocmirea actelor și încărcarea materialelor.

Divizia de Transport WISE se asigură că produsele comandate vor ajunge cu rapiditate la tine. Livrăm cu agilitate și flexibilitate pentru satisfacția clienților noștri. În plus, putem efectua chiar și descărcarea mecanizată direct pe șantier!

WISE

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

Cele mai citite articole