VIDEO Dr. Ing. Horia Ghibu – Tratamentele de iarnă la pomii fructiferi

Pentru a ne asigura că pomii pe care îi avem în grădină sau în livadă vor avea o viață lungă și ne vor oferi roade bogate și în anul care vine, trebuie să avem grijă de ei așa cum se cuvine. De aceea, înainte de intrarea în iarnă, trebuie să le facem tratamentele necesare. În materialul video de mai jos, extras din emisiunea ”Ce vor plantele”, Dr. Ing. Horia Ghibu ne spune care sunt tratamentele de iarnă la pomii fructiferi și când trebuie să le aplicăm.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

4 COMENTARII

  1. Ce pot sa fac cu un nuc are 3 ani,mi-a facut căteva nuci dar sunt bolnave se negresc ieste vreo soluție s-au il scot afara am mai avut unul tot așa are 10 ani di acuma s-a uscat .Va mulțumesc.

    • Se curata bine cu un cuțit dezinfectat(spirt medicinal) pana se ajunge la lemnul sănătos peste care se aplica mastic (preparat ce conține un produs din cupru amestecat cu apa de consistenta smantanii) ptr. prevenirea infecțiilor provocate de agenții patogeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole