VIDEO Dr. Ing. Horia Ghibu – Tratament COMPLET pentru toate speciile de pomi

Fie că avem doar câțiva pomi în grădină sau o livadă în adevăratul sens al cuvântului, pentru a ne asigura că avem niște pomi sănătoși care ne vor oferi o recoltă bogată, trebuie să îi tratăm cum se cuvine. Asta înseamnă că trebuie să facem și tăierile de întreținere la momentul potrivit, dar și să aplicăm tratamentele potrivite. În videoclipul de mai jos, extras din emisiunea ”Ce vor plantele”, Dr. Ing. Horia Ghibu ne explică cum trebuie să arate un tratament complet pentru toate speciile de pomi.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua,
    Am un mar columnar care inca nu a trecut pe rod fiind plantat primavara trecuta. Din pacate de vreo doua luni pe partea inferioara a frunzelor au aparut ca niste purici de culoare inchisa care par sa afecteze frunzele. Ce pot face pentru a scapa de acest daunator si ce substante sa folosesc pentru o crestere viguroasa a plantei.
    O zi buna,

    Arghir Iulian

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole