VIDEO Dr. Ing. Horia Ghibu – Cele mai bune tratamente BIO pentru pomii fructiferi

Protecția plantelor cu produse bio este la căutare din ce în ce mai mare pentru majoritatea pomicultorilor, datorită cererii tot mai mari pentru produsele ecologice. Fie că aveți livezi profesionale sau că aveți câțiva pomi în grădină de ai căror roade vă bucurați împreună cu familia, trebuie să știți că există numeroase produse bio cu care puteți să îi tratați, pentru a le asigura sănătatea. În videoclipul de mai jos, Dr. Ing. Horia Ghibu ne supune care sunt cele mai bune tratamente bio pentru pomii fructiferi.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

  1. Sunt o iubitoare a emisiuni Ce vor plantele pe care o prezintă DNA Cristina împreună cu dnl.Ghibu .Am luat o măsură de înregistrare a emisiunilor pe mediabok ,atunci când nu pot urmări în direct pentru că nu vreau să pierd nici-o emisiune.Am învățat foarte multe din această emisiune având în vedere că nu am practicat agricultură Pe acești oameni îi iubesc pentru profesionalism și răbdarea de care dau dovadă de a face pe toți care apelează la cunoștințele dansilor să înțeleagă în ce constă protecția plantelor.
    Cu respect și mult drag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole