Ziua Europei, sărbătorită cu produse tradiționale și ecologice în curtea Ministerului Agriculturii

21

pozatargagerMinisterul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) și Ministerul Afacerilor Externe (MAE) sărbătoresc împreună Ziua Europei, vineri, 9 mai,  alături de producătorii agricoli.

Ceremonia de deschidere a avut loc la sediul MADR, iar la aceasta a participat Daniel Constantin, ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Evenimentul va fi susținut de o paradă a costumelor populare din opt regiuni ale țării, realizată de elevii de la Cercul de Folclor „Dor și dor cu mine călător” al Liceului teoretic „Dimitrie Bolintineanu.

Pe toată durata zilei de vineri, 9 mai 2014, curtea Ministerului Agriculturii se va transforma într-un loc în care „voia bună, mâncarea sănătoasă și portul popular se vor armoniza în spiritul tradițional românesc”.

La eveniment sunt așteptați reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat la București, iar membrii Asociației BIO — România și ai Federației Naționale de Produse Tradiționale vor organiza o expoziție de produse tradiționale și ecologice, potrivit AGERPRES.

Citește și

Cmentariile sunt închise