Zilele Argeșului și Muscelului: Târg de produse tradiționale și ecologice, la MADR

19

produsetraditionalessÎn perioada 23-24 august 2014, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale va găzdui un nou târg dedicat producătorilor de produse tradiționale și ecologice, intitulat „Zilele Argeșului și Muscelului”.

Evenimentul, care se va desfășura în curtea instituției între orele 9:00 şi 18:00, este organizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, și va reuni unii dintre cei mai reprezentativi producători de profil și meșteri populari din zona Argeș-Muscel. Vizitatorii vor putea alege produse de calitate, cum sunt urda, brânza de burduf, cașcavalul și cașul afumat, mușchiulețul afumat, cârnaţii tradiţionali afumaţi, şunca și ceafa de porc afumate, pastrama de oaie, țuica de prune și rachiurile din fructe, dulceaţa și siropurile de zmeură, afine, mure, fragi, vișine sau de nuci verzi și zacusca de vinete.

De la târgul intitulat „Zilele Argeșului și Muscelului”, organizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, nu vor lipsi nici meșterii populari și nici artiștii populari, după cum se precizează într-un comunicat MADR.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise