Zilele Agriculturii Româneşti: Florn Căpăţână (AMRC): Resimţim faptul că românii cumpără mai mult decât inainte

20

Agri 2016 (3)Florin Căpăţână, vicepresedinte al  Asociaţiei Marilor Retele Comerciale din Romania, este de  părere ca este vizibila creşterea consumului, după scăderea TVA la alimente, în special.

”Resimţim faptul că românii cumpără mai mult decât inainte. Bunurile de folosinta indelungata au inceput si ele sa fie mai mult cumparate”, a declarat FLORIN CAPATANA.

El  a atras atenţia la dificultăţile întâmpinate de producatorii mici în încercarea de a convinge marile lanţuri că au capacitatea necesara de a asigura produse în toate magazinele acestora care sunt peste tot in tara. Marile lanturi se tem ca nu pot avea aceeasi cantiate si calitate peste tot. Se pune problema de logistica, despre cum sa poţi să livrezi, dar mai ales sa ai capacitatea de a produce necesarul de produse”, a mai precizat FLORIN CAPATANA.

Potrivit acestuia, Asociatia pe care o conduce este solidara cu Romalimenta si toti ceilalti care au facut demersuri la Ministerul Mediului pentru a gasi solutii pentru problemele sectorului.

Citește și

Cmentariile sunt închise