Afacere de succes: Zacuscă și dulcețuri de la bunica, în băcăniile occidentale

Rețete vechi, de la bunica, de zacuscă și dulcețuri au fost piatra de temelie a unei afaceri de familie care nu doar că a devenit rentabilă, dar a trecut deja de granițele țării.

Pentru unii investitori în procesarea legumelor și a fructelor, acest gen de afacere necesită riscuri și investitii majore, însă pentru familia Corban, din Dărmănești, județul Bacău, totul a început dintr-o joacă.

În urmă cu ceva timp, membrii familiei produceau zacuscă și dulcețuri pentru rude și prieteni, ce-i drept, după niște rețete vechi de vreo sută de ani, moștenite de la bunica și cu o materie primă atent culeasă din zona munților Nemira, o zona curată și nepoluată. Cu timpul, aceste bunătăți au început să fie din ce în ce mai căutate, iar cererea a crescut. Acum totul s-a transformat într-o afacere de succes, familia Corban reușind să își desfacă produsele chiar și în băcăniile din Europa de Vest și din Asia.

Iată întreaga poveste de succes într-un material video marca AgroTV, realizat de Marius Milea:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole