Vrei să lucrezi în agricultură, în străinătate? Vezi unde se fac recrutări şi ce salarii se oferă

33

angajari_ueÎn aceasta perioada, firmele de recrutare cauta români, dispusi sa munceasca în agricultura din alte state europene. Cele mai multe posturi disponibile sunt, potrivit site-ului tjobs.ro, în Marea Britanie, unde se cauta personal agricol, 100 de persoane cu salarii negociabile, 100 de operatori pentru depozitele Tesco sau DHL, pentru 650-1050 de euro/lună, culegători de narcise sau de alte flori.
Cele mai bune salarii le sunt oferite, însă, celor care vor sa devina macelari pentru carne de porc în Franta, care vor primi lunar între 1.400 si 3.200 de euro, ceea ce nu e deloc putin, totusi, pentru alti macelari, tot în Franta, dar care accepta sa lucreze pentru companii sumele puse la bataie sunt mult mai mici, de pâna la 1.400 euro/luna. Ceva mai norocosi decât acestia din urma sunt macelarii din Irlanda care vor primi pentru munca depusa pâna la 2.400 de euro, de la angajatori.

Românii care vor munci în Italia, în agricultura, vor primi în 2015 între 800 si 1.000 euro/lună, iar cei care vor migra catre Irlanda vor putea primi pentru serviciile lor până la 1.600 de euro.

Prin intermediul tjobs.ro sunt cautati si îngrijitori de animale pentru Danemarca si Germania (pentru cai), iar acestora li se ofera pâna în 1.050 de euro, la angajare.

Românii care vor sa ramâna mai aproape de casa, pot opta pentru slujbe în Grecia, dar si salariile lor vor fi simtitor mai mici, potrivit aceleiasi surse.

Citește și
1 Comentariu
  1. […] Românii care vor sa ramâna mai aproape de casa, pot opta pentru slujbe în Grecia, dar si salariile lor vor fi simtitor mai mici, potrivit aceleiasi surse. sursa: agro-tv.ro […]

Cmentariile sunt închise