Vrei să faci sex până la 80 de ani? Bea Bloody Mary!

Un Bloody Mary pe zi e mai tare decât pastila albastră! Explicaţia? Este singura protecţie eficientă pentru prostată, glandă de care depinde actul sexual la bărbaţi.

Un singur amănunt. Celebrul cocktail nu ar trebui să conţină votcă decât într-o cantitate infimă sau, cel mai bine, s-o excludeţi definitiv.
Lăsaţi doar sucul de roşii pe care îl asezonaţi cu suc de lămâie, piper negru sau roşu, sare, măsline verzi sau sos Worcestershire.

Este o combinaţie care, consumată zilnic, oferă cea mai bună protecţie pentru prostată. De fapt, substanţa activă din roşii, licopenul, acţionează ca protecţie dovedită împotriva cancerului de prostată, maladie care ameninţă viaţa şi distruge viaţa sexuală.

Licopenul e mai puternic în sucul de roşii decât în roşia crudă, aşadar trebuie consumat preponderent sub această formă, tot timpul anului. De obicei, într-o mâncare gătită, ajunge destul de puţin suc de roşii ca să fie eficient.

Dar dacă vă turnaţi un pahar de suc de roşii cu diverse condimente, aveţi garanţia că aţi consumat zilnic 250 de ml dintr-o subtanţă cu adevărat eficientă.
Pe lângă licopen, roşiile mai conţin seleniu, un alt element care acţionează local asupra prostatei, prin reducerea inflamaţiei. Este o terapie care se recomandă în cazul afecţiunilor inflamatorii benigne de la acest nivel.

Atât adenomul de prostată cât şi cancerul de prostată sunt două afecţiuni des apărute în rândul populaţiei masculine.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult