Vrei finanțare nerambursabilă de 15.000 de euro pentru dezvoltarea fermei tale? Găsești aici îndrumarul și un model de Plan de afaceri

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) reamintește celor interesați că sesiunea de primire a cererilor de finanțare pentru sM 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici” se va deschide pe 27 august 2021 și va dura până pe 26 octombrie a.c.

Prin acest program pot fi obținuți 15.000 de euro/proiect pentru dezvoltarea și modernizarea exploatației agricole. Fondurile disponibile pentru sM 6.3, perioada de tranziție, sunt de 87.000.000 de euro, din care 26.100.000 de euro pentru zona montană.

Pentru a veni în sprijinul solicitanților a fost întocmit și un îndrumar prin care sunt explicate toate etapele ce trebuie parcurse și care conține, de asemenea și un model de Plan de afaceri.

Acest material informativ are o structură suplă și clară, oferind informații concrete care permit fiecăruia dintre cei interesați de aceste linii de finanțare să obțină datele relevante pentru a decide accesarea sprijinului financiar, potrivit nevoilor reale ale exploatației agricole.

Îndrumarul, precum și modelul pentru Planul de afaceri pot fi descărcate de aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole