Vocaţia mea este să ajut oamenii

9

Un medic nu poate face un lucru de mântuială, fiindcă asta ar însemna să se joace cu oamenii, cu sănătatea lor, cu aşteptările lor. Un medic ştie că, dincolo de orice, oamenii sunt pe primul plan. Ei contează, pentru ei lucrează. Ca să îi ajute, ca să facă tot ce depinde de el să le fie mai bine.
Prin vocaţia mea, prin natura profesiei mele, aceea de a-i ajuta pe oameni să treacă peste momentele grele ale vieţii lor, îmi doresc să îi pot sprijini şi altfel.  Şi anume reprezentându-i în Parlamentul României. De fapt, reprezentându-le problemele. Propunând reţete care să îi scape de suferinţele pricinuite de necazurile vieţii de zi cu zi sau de neîmplinirile care vin din nedreptăţi ori din legi care pot fi – şi e necesar să fie – îmbunătăţite. 

Credinţa mea este că orice lege trebuie făcută pentru oameni, nu împotriva lor. Iar eu, ca maramureşean, vreau să lucrez, în continuare, cum o fac şi ca medic, pentru oameni, nu pentru proiecte care se pierd pe hârtie sau prin sertare.
Ştiu că maramureşenilor nu le plac lucrurile făcute de mântuială. De aceea vreau să lucrez pentru ei şi împreună cu ei, spre binele nostru comun.  

Vă mulţumesc şi vă respect!

Dr. Deac Alexandru, candidat ARD în Colegiul 7 Maramureş pentru Camera Deputaţilor, poziţia 1 pe buletinul de vot.

Citește și

Cmentariile sunt închise