Vladimir Mănăstireanu: A fost reactivat Consiliul Consultativ ANSVSA

 

manastireanuansvsa

Vladimir Mănăstireanu, directorul interimar al Autorității Național Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, a declarat miercuri, că, după izbucnirea ultimelor scandaluri de pe piața alimentelor s-a luat decizia să fie reactivat Consiliul Consultativ al Autorității, un for dinamic care să îi sprijine pe fermieri.
“Sistemul rapid de alertă este un sistem dinamic.În acest moment situaţia este sub control. Începând de ieri am reactivat Consiliul Consultativ la nivelul ANSVSA, în cursul zilei de astăzi se trimit adrese la tot ce înseamnă industrii de lapte, de carne din România astfel încât săptămâna viitoare să putem să avem prima şedinţă a Consiliului Consultativ pentru a vedea sectorial ce probleme sunt şi cum poate veni Autoritatea în sprijinul lor”, a precizat Mănăstireanu.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult