Viorica Dăncilă: Agricultorilor români li se oferă şansa de a-şi recupera o parte din pierderile suferite la inundaţiile din 2014

42

dancila_rosuEuroparlamentarul Viorica Dăncilă salută aprobarea de către Parlamentul European și Consiliul European a Deciziei Comisiei Europene prin care românii afectați de inundațiile din luna mai și din vara anului 2014 vor beneficia de un ajutor financiar de aproape 8,5 milioane de euro din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene.

Eurodeputata, care este vicepreședintă a Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, consideră că agricultorilor români li se oferă astfel șansa să recupereze o parte din pierderile suferite.

‘Iată că acum, prin vocea comisarului european pentru Politici Regionale, Corina Crețu, Uniunea Europeană le transmite românilor că nu sunt singuri în lupta lor pentru a-și reface gospodăriile.

Cele aproape 8,5 milioane de euro din partea Uniunii Europene, care vor fi acordate românilor afectați de calamitățile de anul trecut, reprezintă un ajutor de necontestat, mai ales pentru agricultorii români care și-au pierdut întreaga producție. Cu ajutorul financiar venit din Fondul de Solidaritate al UE, ei au șansa să recupereze o bună parte din pierderile suferite’, declară Viorica Dăncilă.

Citește și

Cmentariile sunt închise