Viorica Dăncilă a fost nominalizată pentru premiul de cel mai bun europarlamentar în domeniul agriculturii

14

Viorica DancilaEurodeputata Viorica Dăncilă, lidera delegației PSD din Parlamentul European, a fost nominalizată pentru premiul de cel mai bun europarlamentar la categoria Agricultură, numele său fiind inclus pe lista scurtă pentru ‘MEP Awards 2015’, informează un comunicat transmis joi de Biroul de Presă al PSD.

Potrivit site-ului oficial al premiilor intitulate ‘MEP Awards’, care sunt acordate anual de publicația europeană The Parliament Magazine, premiul pentru Agricultură ‘apreciază activitatea unui deputat în Parlamentul European care s-a implicat intens în politica de agricultură sau în domeniul pescuitului, care a promovat și apărat interesele agricultorilor și ale consumatorilor’.

‘Sunt onorată de această nominalizare a mea. Nu o privesc doar ca pe o recunoaștere a activităților de la Bruxelles în domeniul agriculturii, ci și ca pe un imbold pentru a mă concentra în continuare pe această temă. Pentru România, domeniul agriculturii este deosebit de important, ca unul dintre motoarele principale de creștere economică, și cred că avem nevoie de cât mai mulți oameni în Parlamentul European care să lucreze pentru drepturile agriculturilor și ale consumatorilor din țara noastră’, a afirmat Viorica Dăncilă.

Eurodeputata Viorica Dăncilă este vicepreședintă a Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul European. (Sursa AGERPRES)

Citește și

Cmentariile sunt închise