Viorel Morărescu (MADR): Volumul de vânzări a crescut cu 20-25% pentru produsele care au primit atestări naționale sau europene

16

produse_tradDirectorul MADR, Viorel Morărescu, a declarat că au fost raportate creșteri de  vânzări cu 20-25% pentru produsele agroalimentare care au primit atestări naționale sau europene.

“Din discuții am înțeles că după ce produsele au fost atestate, vânzările au crescut. Acesta este un semnal bun venit din partea cumpărătorilor. Trebuie să mergem pe un trend ascendent cu certificările de astfel de produse, fiindcă sunt cerute pe piață și fiindcă sunt mai sănătoase, ca să avem o populație mai sănătoasă, în final”, a afirmat Viorel Morărescu, pentru  AGRO TV.

Directorul MADR crede că produsele tradiționale românești ar putea fi mai bine cunoscute dacă ar exista o colaborare mai strânsă între producători și consumatori, o dezbatere reală pe marginea acestui subiect. „Trebuie să venim cu exemple de bune practici , să vorbim despre calitate și integritate”a mai spus el.

Citește și

Cmentariile sunt închise