Vinurile din gama Domeniile Ostrov ar putea aduce companiei producătoare o cifră de afaceri cu 20% mai mare, în 2013

16

Producătorul de vinuri Domeniile Ostrov îşi propune pentru 2013 o dublare a numărului de locaţii HoReCa unde vor fi listate vinurile proprii, dar şi o creştere a cifrei de afaceri cu 20%, comparativ cu 2012, se arată într-un comunicat al companiei.

“Creşterea pe care ne-o propunem are la bază o nouă gamă de vinuri premium baricate care cuprinde cinci sortimente, toate grupate sub denumirea Domeniile Ostrov Reserve. Pe finalul acestui an şi începutul lui 2013 ne vom concentra pe promovarea în HoReCa a vinurilor Domeniilor Ostrov Reserve: Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Chardonnay, Cabernet Sauvignon şi Merlot.Pentru acelaşi sector suntem pregătiţi şi cu o ediţie limitată de Merlot şi Cabernet Sauvigon rose, având în vedere că pentru acest sortiment, lansat în 2011, am înregistrat o dublare a vânzărilor în 2012, faţă de anul lansării”, a declarat Constantin-Theodor Ilinca, director general Domeniile Ostrov.

 

Podgoria Ostrov are un areal viticol de 1.300 de hectare şi include centrele viticole Ostrov şi Lipniţa, judeţul Constanţa, situate pe malul drept al Dunării, la graniţa României cu Bulgaria. “Anul 2012 a fost unul secetos, iar cantitativ producţia nu s-a ridicat la aşteptările noastre. Faţă de alte podgorii am beneficiat totuşi de umiditatea dată de Dunăre şi producţia nu a fost cantitativă ci calitativă”, a precizat Constantin-Theodor Ilinca.

‘Domeniile Ostrov’ reprezintă brandul ‘umbrelă’ sub care se comunică gamele de vinuri ale podgoriei Ostrov. Alături de podgoria de viţă de vie compania mai deţine 500 de hectare de pomi fructiferi şi 200 de hectare de legume. În 2012, producătorul de vinuri Domeniile Ostrov a avut şase vinuri premiate, respectiv Merlot Rose 2011, Muscat Ottonel 2011, Domeniile Ostrov Reserve – Chardonnay 2010, Cetatea Durostorum – Sauvignon Blanc 2011, Cetatea Durostorum – Cabernet Sauvignon 2008, Cetatea Durostorum – Merlot 2008. sursa: Agerpres

 

Sursa: http://www.agroinfo.ro/vegetal/vita-de-vie/vinurile-din-gama-domeniile-ostrov-ar-putea-aduce-companiei-producatoare-o-cifra-de-afaceri-cu-20-mai-mare-in-2013

Citește și

Cmentariile sunt închise