VIITORUL SUNA BINE, IN VIZIUNEA APIMAR, PRIN IMPLICAREA IN INVATAMANTUL PROFESIONAL AGRICOL

Si in acest an A.P.I.M.A.R. prin efort comun al membrilor sai . – Agrialianta, AgroConcept Impex, General Leasing, NHR Agropartners, Titan Machinery continua, prin infiintarea unei noi clase, proiectul de invatamant profesional de stat in sistem dual cu specializarea Mecanici agricoli in cadrul Colegiului Tehnologic “V. Harnaj”, in sectorul 1, Bucuresti.

In perioada 15 – 21 iunie au avut loc inscrierile si selectia candidatilor pentru invatamantul profesional de stat in sistem dual. La finalul perioade de selctie membri APIMAR implicati in proiect au selectat un numar de 17 elevi pe care ii vor sprijini si indruma pentru a devein mecanci agricoli. Sprijinul oferit fiind atat financiar, prin asigurarea a trei mese pe zi, cazare in caminul Colegiului si o bursa de 200 lei lunar, cat si material prin oferirea posibilitati de a face practica in service-urile proprii sub indrumarea atenta a unui tutore de practica.

In acest an elevii provin din toate zonele tarii fiind elevi si din judetele Satu Mare, Constanta, Suceava, Teleorman, Iasi etc. Peste 50% dintre cei selectati au media  notelor din clasele 5- 8 peste 8, domeniul utilajelor agricole, fiidu-le foarte apropiat, avand cunostiinte practice atat in utilizarea, cat si intretinerea utilajelor agricole.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult