VIDEO VIRAL. Un fermier s-a tuns in cateva minute cu o foarfeca de oi

Un fermier și-a făcut singur o tunsoare folosind o foarfecă de tuns oile pentru a-și da jos părul cenușiu! Originar din Dublin, fermierul de ovine nu a zăbovit nici un pic, ba chiar făcea glume în timp ce își tăia părul, transmite Dailymail.co.uk. Videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare.

Din cauza izolării în perioada de pandemie, frizeriile sunt închise, așa că fermierul a făcut apel la ingeniozitate. A pus camera de filmat în față, a luat foarfeca de tuns oile și a început să se tundă. Între timp, fermierul făcea și glume și spunea urmăritorilor să-i zică din care parte să mai taie, „Să îmi spuneți dacă am ratat vreo parte”, glumea fermierul Dionie Anderson.

Până la final, tunsoare a căpătat contur și a ieșit chiar reușită. „Va crește în câteva zile, așa că nimeni nu va observa”, a spus fermierul plin de umor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole