VIDEO. Legea mirosului, promulgata! Situatia in fermele germanilor TOTAL diferita

Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat la data de 10 iulie 2020 „legea mirosului” care le va permite primăriilor să interzică activitățile care produc mirosuri neplăcute. Aceasta a fost contestată de către Organizații reprezentative și companii din domeniile de salubrizare, deșeuri, tratare, depozitare, și în special de fermierii din sectorul zootehnic. Cu toate acestea, legea este, oficial, în vigoare.

Situația în Germania este total diferită la acest capitol! Potrivit unui videoclip postat pe rețelele de socializare, fermele sunt construite chiar printre casele oamenilor, la marginea drumului.

„Distanțele legale în fermele nemților! 

După ce fermierii români au fost supuși normelor dure ANSVSA, a Agenției de Mediu, Gărzii de Mediu și Ministerului Sănătății, președintele României tocmai a promulgat și legea „mirosului”!. 

Este un atac dur, neloial și neromânesc împotriva întregului sectorul zootehnică! Rușine!”, a scris Marinela Strambulescu, consilier fonduri UE, pe pagina sa de Facebook.

Mai jos puteți urmări un video, realizat de Alexandru Vâlceanu, unul dintre românii plecați la muncă în Germania și membru ANA, care arată cum sunt construite fermele și care este distanța față de locuințele oamenilor.

Click pe video:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole