VIDEO Înființarea plantației de viță de vie – În cât timp se amortizează o investiție de 500.000 EURO

Plantația de viță de vie poate fi o investiție profitabilă pe termen lung, însă înainte de a ajunge să culegi roadele acestei afaceri, trebuie să investești. Înființarea unei plantații viticole presupune un volum mare de investiții, atât financiare, cât și din perspectiva forței de muncă.

Afacerea este cu atât mai dificilă, având în vedere că trebuie să aștepți câțiva ani până când plantația intră pe rod și începe să amortizeze din cheltuieli.

La Valea Viilor, în județul Sibiu, Ioan Avram Pinte s-a întors din Spania, hotărât să dezvolte o afacere viticolă. Investiția totală până când va ajunge să recolteze ceva de pe terenul plantat este de aproape 500.000 de euro, însă fermierul spune că-și va amortiza această cheltuială în 8-10 ani.

Mai multe detalii despre cum a luat naștere acest proiect puteți afla urmărind emisiunea ”Proiecte de succes”, pe canalul de youtube AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole